Bamboe Wattenstaafjes • Loofy's

Voor 16:00 verstuurd.

Via Whatsapp bereikbaar.

Gratis verzending in NL > 50,-

Plasticvrije verzending.

Gratis verzending in NL vanaf 50,-

Voor 16 uur besteld, morgen bezorgd.

Gratis verzending in NL vanaf 50,-

Maak het onmogelijk mogelijk

'wat als het wél lukt'

Een staafje; zo klein, zo simpel en eenvoudig.

Speciaal voor mensen die het verschil maken.  Een wattenstaafjes is een goed voorbeeld van een product dat eenvoudig te vervangen is. Het enige grote verschil is de afval verwerking ervan. Plastic producten vervuilen de natuur, terwijl bamboe op wordt genomen in de biologische kringloop.

%
plasticvrij
+
vissen blij
stokjes
gingen je voor

Klaar om het verschil te maken?

Stijlvol staafje

De bamboe wattenstaafjes passen in elke leefstijl. Of het nu is om je make-up bij te werken of het reinigen van het oor, de wattenstaafjes van bamboe weten zich keer op keer te overtreffen. De bamboe wattenstaafjes zijn bedoeld voor mensen die vinden dat het anders kan.

Over bamboe wattenstaafjes

De wattenstaafjes van het Nederlandse merk Loofy’s zijn gemaakt van bamboe, met zachte katoenen topjes. Hierdoor is het wattenstaafje 100% biologisch afbreekbaar. Onze wattenstaafjes zijn door het gebruik van bamboe steviger en minder buigzaam.

De wattenstaafjes zijn uitermate geschikt voor reiniging van het oor en het schoonmaken van kleine oppervlaktes, bijvoorbeeld met het gebruik van make-up.  Onze wattenstaafjes zijn een goed voorbeeld om zelf met kleine stapjes de huidige plastic producten te vervangen voor duurzamere varianten.

Specificaties

Vegan: De wattenstaafjes passen in de vegetarische- en vegan lifestyle.

Inhoud: 100 stuks.

Verpakking: De wattenstaafjes zitten verpakt in een plasticvrije verpakking. Het verpakkingsmateriaal bestaat uit papier en karton van FSC gekeurd hout. Daarnaast wordt er alleen bio-inkt gebruikt voor het bedrukken van de verpakkingen.

Extra informatie

Wattenstaafjes van plastic zijn één van de producten die naar alle waarschijnlijkheid vanaf 2021 verboden zullen worden. Vaak belanden de wattenstaafjes in de zee, dit komt doordat veel mensen ze meespoelen in het toilet. Hierdoor worden de staafjes niet op de juiste wijze opgeruimd. Dieren die in de zee leven kunnen deze wattenstaafjes aanzien voor voedsel. Dit plastic voedsel heeft geen voeding waardoor het niet zal verteren en in de maag zal blijven zitten. Hierdoor is er minder ruimte over voor voedsel waar de dieren wél van kunnen leven. Dit klinkt natuurlijk niet ideaal en daarom vinden wij dat het anders kan en anders moet.

Kwaliteit

De wattenstaafjes zijn door het bamboe minder buigzaam dan wattenstaafjes die gemaakt zijn van plastic. Een groot voordeel van bamboe is dat het van nature antibacteriële eigenschappen en een zelfreinigend vermogen heeft. Door het zelfreinigende vermogen zijn de wattenstaafjes super hygiënisch.

Milieu informatie

Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting.

Wattenstaafjes zijn een goed voorbeeld van een product dat één op één vervangen kan worden voor een duurzamere variant. Het wattenstaafje kan op dezelfde manier gebruikt worden als de plastic variant waardoor het makkelijk in gebruik is.

Ze zijn super fijn! En daarbij ook helemaal plasticvrij verpakt en super snel verzonden.
Mattew
Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱