Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

5 leukste duurzame cadeautjes tot 10 euro

5 leukste duurzame cadeautjes tot 10 euro


Zou je graag een duurzaam cadeautje willen geven? Maar heb je een beperkt budget? Geen zorgen! Wij begrijpen dat het geven van een milieubewust cadeau lastig kan zijn. Met name wanneer je er liever niet te veel geld aan kan besteden. In tegenstelling tot de naam hoeven duurzame cadeaus niet “duur” te zijn. Daarom hebben wij de 5 leukste duurzame cadeautjes van 10 euro voor jou op een rijtje gezet. De cadeautjes zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Én er is nog een voordeel. Want de leukste duurzame cadeautjes kun je per post versturen. Dat scheelt weer verzendkosten. 

Laat je inspireren door onze cadeautjes van 10 euro. Wie weet verras jij binnenkort iemand met een waardevol duurzaam cadeau. 

5 leukste duurzame cadeautjes tot 10 euro samengevat:

  1. Loofah natuurlijke lichaamsscrub 
  2. Kleurrijke body bar in blikje 
  3. Sisal zeepzakje
  4. Konjac natuurlijke gezichtsscrub
  5. Mini zeepjes

1. Loofah natuurlijke lichaamsscrub

De loofah lichaamsscrub is een uniek en duurzaam kadootje. En niet te vergeten onder de 10 euro. Dankzij de loofah wordt je huid gemasseerd en tegelijkertijd licht geëxfolieerd. Dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor ziet de huid er weer stralend uit. Dat wens je toch zeker iedereen toe.  

Niet alleen is de loofah scrub een fantastisch verzorgingscadeau. Maar het is ook super duurzaam. Want de loofah body scrub is gemaakt van een soort komkommerplant. Het is daarom 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Een geweldig verjaardagscadeau of kerstcadeau voor de natuurliefhebber. 

Ongetwijfeld zal de loofah scrub gewaardeerd worden. Wacht niet langer en bestel de loofah scrub voordat je er spijt van krijgt.

Doe jij een unieke natuurlijke lichaamsscrub cadeau?

loofah spons het perfecte duurzame cadeautje van 10 euro
Loofah natuurlijke lichaamsscrub €4,95

2. Kleurrijke body bar in blikje

Een luxe zeep gemaakt van voornamelijk natuurlijke ingrediënten is een fantastisch duurzaam cadeautje tot 10 euro. Een natuurlijke zeep is dé ultieme verwennerij voor het lichaam. 

Kies uit een verscheidenheid aan lichaamszepen met verschillende kleuren en geuren. De zeep is gemaakt van uitsluitend hoogwaardige ingrediënten, zoals amandelolie en olijfolie. Bovendien is de zeep milieuvriendelijk. Er is namelijk geen palmolie gebruikt. Dit maakt een duurzaam zeep cadeautje geweldig voor iedereen die geeft om zijn huid, de natuur en ook milieuvriendelijk wil zijn. 

Geef een uniek en natuurlijke zeep cadeau aan een speciaal iemand die lekker ruikt en er goed uitziet!

Geef jij een geweldig duurzaam cadeau?

kleurrijke body bar het ideale duurzame cadeautje
Kleurrijke body bar vanaf €8,50

3. Sisal zeepzakje

Een leuke aanvulling bij het zeepje is het sisal zeepzakje. 
Dit zeepzakje is gemaakt van biologisch katoen. Het is perfect voor alle zeepjes. Maar waarom zou je het daarbij laten? Het is ook een uniek cadeau idee voor een geliefde of jezelf. Het zeepzakje helpt je plastic voor eenmalig gebruik in je badkamer te verminderen. Omdat je weinig tot geen verpakking hoeft te gebruiken. 

Een super leuk, eco-vriendelijk en duurzaam cadeautje. Het sisal zeepzakje is het perfecte cadeautje voor de natuurgoeroe. Mis deze kans niet en koop een snel jouw duurzame kleine cadeau!

Een super leuk, eco-vriendelijk en duurzaam cadeautje geven?

klein cadeautje 10 euro: het sisal zeepzakje
eco-vriendelijk en duurzaam cadeautje, Zeepzakje €4,95

4. Konjac natuurlijke gezichtsscrub


Een konjac gezichtsscrub is het ideale duurzame cadeautje voor iedereen. Waarom? Omdat het natuurlijk en biologisch afbreekbaar is. Een milieuvriendelijk product dat je gezicht optimaal verzorgt. De konjac spons is perfect voor de gevoelige huid. Én ideaal voor het reinigen van je gezicht. Want het bevat geen chemicaliën of conserveringsmiddelen. Niet te vergeten dat het 100% biologisch afbreekbaar is.

Geef een klein cadeau dat goed is voor je huid. Maak iemand heel erg blij en koop een duurzaam cadeautje tot 10 euro!

Natuurlijk! Geef jij een natuurlijke gezichtsscrub?

konjac spons het perfecte duurzame cadeautje van 10 euro
Natuurlijke gezichtsscrub Konjac €7,95

5. Mini zeepjes

Geef je graag originele duurzame cadeautjes? Dan is een cadeautje van 10 euro met mini zeepjes perfect. De ontvanger van het kleine cadeautje kan de lekkerste mini zeepjes testen. 

Kies uit verschillende mini shampoo bars gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Elk met een eigen unieke werking en geur. 

Wie geef jij een setje mini zeepjes cadeau?

kleurrijk mini zeepje het ideale duurzame cadeautje
Kleurrijke mini zeepjes voor €9,95

Gerelateerde blogs

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱