Natuurlijke Conditioner Bars

Conditioner bars passen uitstekend in jouw plasticvrije badkamer. De conditioners zijn geschikt voor iedereen die van zijdezacht en soepel haar houdt. De ongeLoofylijke natuurlijke conditioner zorgt ervoor dat je jouw haar goed kunt verzorgen nadat je de shampoo bars hebt gebruikt. De conditioner bars verzorg je goed door ze op de shampoo bar-houder te leggen. Wanneer de conditioner bijna op is, kan je deze in het zeep-zakje doen voor optimaal gemak!

(204)
5/5

Shea wind

✓ Conditioner Bar Shea
✓ Opbergblikje
✓ Sisal zeepzakje 

 

(198)
5/5

Shea wind

✓ Conditioner Bar Shea
✓ Opbergblikje

(78)
5/5

Shea wind

✓ Conditioner Bar Shea (navulling)

(221)
5/5

Sweet olive

✓ Conditioner Olive 
✓ Opbergblikje
✓ Sisal zeepzakje

 

(178)
5/5

Sweet olive

✓ Conditioner Olive 
✓ Opbergblikje

(96)
5/5

Sweet olive

✓ Conditioner Olive (navulling)

Winkelmandje

Over ons

Ik ben vastbesloten om de cosmeticamarkt voorgoed te veranderen. Wij bewijzen met Loofy's dat een 100% plasticvrije cosmetica-collectie kan. Help jij ons groeien?

onze ingredienten

Onze collectie wordt met uiterste zorgvuldigheid samengesteld om ervoor te zorgen dat jij jouw dagelijkse moment van rust en een goed gevoel ervaart. Tijdens het samenstellen van de collectie ligt onze focus op 100% plasticvrije producten, daarnaast zorgen we voor een zo puur mogelijk product. De …

Herkomst

De producten in onze collectie worden met veel zorg samengesteld. Loofy’s werkt met verschillende producenten om samen een volledig plastic vrije keten na te streven. De samenwerkingen zijn gebaseerd op vertrouwen, duurzaamheid en kracht. Gebundelde krachten zorgen voor échte verandering en …

Loofy's bij jou in de winkel?

Onze collectie ook laten shinen bij jou in de winkel? Neem contact op via info@loofys.nl of bestel eenvoudig via Eco-Groothandel.

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱