Conditioner: Extra verzorging in je dagelijkse doucheroutine

Conditioner: Volgens vele experts is dit product een essentieel onderdeel in je dagelijkse verzorgingsroutine. Conditioner zorgt namelijk voor net dat beetje extra voor het haar. Heb je vaak last van droog haar? Gebruik dan conditioner voor je haar. Heb je het idee dat je haar na het wassen erg slap zit? In dat geval is conditioner super handig! De conditioner bar van Loofy’s maakt je haar niet slap en geeft je haar net dat extra beetje boost wat het nodig heeft. 

Onze natuurlijke conditioners geven jouw je natuurlijk haarstructuur terug en zorgt ervoor dat het haar optimaal verzorgd wordt.

Conditioner kopen bij Loofy’s

Zoek je een natuurlijke conditioner voor een optimaal resultaat? Dan zit je bij Loofy’s goed! Loofy’s heeft twee soorten conditioners die beide het haar goed verzorgen. Onze Conditioner Olive is extra verzorgend voor het haar en daarom aan te raden bij krullend, droog of geverfd haar. Onze Conditioner Shea is er een die een natuurlijke boost geeft, waardoor jouw haar sneller de natuurlijke haarstructuur terug krijgt.

Voor een optimale haarverzorging kies je ook voor een bijpassende shampoo. Loofy’s biedt shampoos speciaal voor droog of juist snel vet wordend haar. Ook heeft Loofy’s een speciale Curly Girl shampoo ontwikkeld. Heb je vragen over natuurlijke shampoo? Lees dan hier alles over natuurlijke shampoo.

Conditioner Bar: voor ieder haartype geschikt

Ben je opzoek naar een conditioner die speciaal geschikt is voor jouw haartype? Kies dan voor de Conditioner Olive, deze conditioner bar heeft eigenschappen die elk haartype ondersteunt. Zoek een specifieke conditioner die jouw haar voller en natuurlijker eruit laat zien? Kies dan voor Conditioner Shea. 

Loofy’s vindt het overbodig om dierlijke ingrediënten te gebruiken bij ons verzorgingsritueel en daarom zijn al onze producten 100% vegan. Ben je opzoek naar een conditioner die helemaal vegan is, kies dan de conditioners van Loofy’s. 

Conditioner Bar: hoe moet je het gebruiken?

Een conditioner bar wordt op een andere manier gebruikt dan een vloeibare conditioner. Waar je bij een traditionele fles een dop moet openen en vloeibare conditioner op je hand spuit, schuim je bij een conditioner bar de zeep op tussen je handen. De conditioner bar past goed in je handpalm en door de combinatie van water en wrijving ontstaat er schuim die je vervolgens in je haren kunt laten op schuimen. Laat vervolgens de conditioner 2 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit. 

Conditioner en advies

Wil je het beste advies die speciaal op jouw haar van toepassing is? Kom dan langs bij onze dichtstbijzijnde verkooppunten of stuur een Whatsappje via de button op deze pagina. 

Conditioner: handig en snel in huis

Ben je op zoek naar een plasticvrije, vegan en milieuvriendelijke conditioner? Dan koop je die bij Loofy’s. Daarnaast is een conditioner bar ook nog eens een ideaal reisgenoot. De bar kan je eenvoudig meenemen in je handbagage en kan door zijn vaste structuur niet lekken en neemt weinig ruime in. Koop je de conditioner voor 16:00 uur? Dan wordt het de volgende dag bezorgd.

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱