Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Duurzame Hotelzeepjes

Optimaliseer de beleving van uw gasten met onze Duurzame Hotelzeepjes van Loofy’s.

Clean yourself and nature

Ons luxe aanbod aan hotelzeepjes geven uw gasten een extra beleving tijdens het verblijf in de accommodatie. Met onze hotelzeepjes bieden we niet alleen natuurlijke en exclusieve verzorging, ook zijn deze hotelzeepjes een oplossing wanneer u een stap wilt zetten in het verduurzamen van uw bedrijf. 

Nieuw

Hotelzeepjes

Op zoek naar hotelzeepjes? Duurzaam, natuurlijk én mooi verpakt? Loofy’s heeft hotelzeepjes ontwikkelt, klein genoeg voor 1 a 2 overnachtingen, met een goed verhaal. Heb je een hotel of B&B en al tijden opzoek naar leuke én duurzame hotelzeepjes? Bestel dan snel een proefpakket.

Heb je vragen? Stuur gerust een mail of een whatsappje!

duurzam hotelzeepjes

Heerlijk tijd voor jezelf

Mini Wellness

Bij Loofy’s maken we de combinatie tussen luxe en vooruitkijken. Wij zijn namelijk niet alleen een mooi merk, we denken ook aan onze toekomst. Dagelijks dagen we andere bedrijven uit ons te kopiëren, want alleen door met elkaar de schouders eronder te zetten, komen we van al het overbodige plastic af.

Sinds het begin van Loofy’s in 2017 is alles plasticvrij, doe je mee?

Hotelzeepjes

Branche

Een wereld te winnen

In de hotelbranche worden er dagelijks tienduizenden plastic verpakkingen gebruikt, zo’n drie tot zes stuks per kamer, per nacht. Deze worden dagelijks weggegooid, soms zelfs ongebruikt. 

Loofy’s biedt hotels, B&B en andere accommodatie graag een mogelijkheid voor plasticvrije hotelzeepjes.  

Mini's Loofys

Voor duurzaamheid is het altijd tijd

Duurzaam

Al onze hotelzeepjes zijn verpakt in pergamijn papier, dat is het plasticvrije alternatief voor het verpakken van zepen. De zakjes houden water en vet tegen en daarom uitstekend geschikt voor in de badkamer. 

De hotelzeepjes geven je vrijheid. Door het aanbod van Loofy’s ontstaat er een keuze om te kiezen voor plasticvrij.

Probeer het gewoon!

Bestel je sample

Ben je benieuwd hoe de hotelzeepjes er in werkelijkheid uitzien? Bestel dan hier voor een gereduceerd tarief een proefpakket aan. Let op; voor je het weet, wil je niet meer anders!

duurzaam brievenbus cadeautje bestellen

Voor cadeautjes is het eigenlijk altijd tijd

Brievenbus Cadeautje

Ben je er nog niet helemaal uit maar ben je wel opzoek naar een klein cadeautje voor je gasten of personeel? 

We hebben cadeaus in alle soorten en maten. Zoek je bijvoorbeeld kleine cadeautjes of grootse geschenksets. Wij hebben ze op een rij gezet. Bekijk ze snel. 

brievenbus-cadeautje-mini-zeepjes-scrubs-loofys

Al onze hotelzeepjes worden per stuk verpakt en met een sluitsticker dicht gemaakt. Op deze stickers staat een QR code die door wordt geleid naar een webpagina. Deze QR code kan gepersonaliseerd worden vanaf 1000 stuks. Bekijk hieronder onze prijslijst. Alle prijzen zijn exclusief btw. Wij zijn ervan overtuigd dat we via hotels en andere accommodatie het verhaal over plasticvrij douchen moet vertellen en  daarom bieden we de verzending van de hotelzeepjes altijd gratis aan. 

Prijzen 2022

De mini hotelzeepjes zijn per bundel van 150 te bestellen. Bestel je voor 16:00 uur? Dan verzenden we de bestelling maximaal 2 dagen na ontvangst. Wil je boven de 2500 per stuks bestellen? Neem dan even contact met ons op, dan geven we actuele informatie omtrent volumekorting en verzendtijd.

Voor meer informatie, stuur een mail naar: info@loofys.nl

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱