Loofah spons kopen?

'Wat als het wél lukt'

Met onze Loofah spons verwen jij je lichaam, want door deze heerlijke lichaamsscrub verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de celproductie. Tevens kun jij met de Loofah spons al het verschil maken.

Met iets kleins zoals het vervangen van je plastic shampoofles kan je zelf een verschil maken in het verkleinen van jouw eigen plastic afval. Dit scheelt niet alleen een hoop gesjouw, maar het is ook nog eens goed voor jou én het milieu! Koop daarom nu deze heerlijke Loofah lichaamsscrub. Goed voor het milieu én voor jou.

%
plasticvrij
+
vissen blij
dagen
gingen je voor

Klaar om je huid te laten stralen met de Loofah spons?

Een verzorgende huid met Loofah

De natuurlijke Loofah lichaamsscrub zorgt goed voor je huid. Het is een 100% natuurlijk product dat er voor zorgt dat dode huidcellen worden verwijderd en nieuwe celproductie stimuleert. De Loofah spons wordt zachter naar mate het in contact komt met water. De lichaamsscrub is erg geschikt voor je lichaam, met uitzondering van het gezicht, gebruik daarvoor de gezichtsscrub, waarbij deze KONJAC gezichtsscrub voor de gevoelige huid is.

Over Loofah lichaamsscrub

De Loofah spons is 100% gemaakt van de Loofah plant, deze plant groeit op z’n best in een warm klimaat. De plant is familie van de komkommerplant en geeft een soortgelijke vrucht. De Loofah vruchten zijn groter dan komkommers en kunnen na een droogtijd van enkele maanden uitermate gebruikt worden als spons.

Gebruik deze scrubspons om het lichaam en gezicht regelmatig te masseren. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert een goede doorbloeding. Gedroogde Loofah scrubt de huid bovendien heerlijk zacht en glanzend.

Specificaties lichaamsscrub

  • Vegan: De Loofah spons past in de vegetarische- en vegan lifestyle;
  • Inhoud: 2 gram;
  • Verpakking: De Loofah spons zit verpakt in een plasticvrije verpakking, net als onder andere de plastic vrije shampoo. Het verpakkingsmateriaal bestaat uit papier en karton van FSC gekeurd hout. Daarnaast wordt er alleen bio-inkt gebruikt voor het bedrukken van de verpakkingen.

Ingrediënten Loofah spons

100% Luffa van de Loofah plant.

 

Meer vegan cosmetica producten bekijken?

Extra informatie

Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting.

De Loofah spons is een mooi voorbeeld van ‘teruggaan naar de natuur’ aangezien de spons van een vrucht wordt gemaakt. Dit heeft als groot voordeel dat deze volledig afgebroken wordt in de natuur. Hierdoor kan de spons nadat deze niet meer te gebruiken is, bij het organisch afval of compost worden achtergelaten.

Kwaliteit

De Loofah spons is een natuurproduct dat bestaat uit gedroogde vezels van de Loofah plant. De spons heeft de vorm van een ronde schijf waardoor het makkelijk in de handpalm ligt. In combinatie met zeep kan de Loofah spons enkele maanden gebruikt worden. De zeep zorgt ervoor dat eventuele bacteriën geen kans krijgen om zich te hechten. De Loofah spons zal op den duur krimpen waarna het zijn werking verliest.

Milieu informatie

Peeling en scrubs zijn één van de grootste boosdoeners wanneer het aankomt op de vervuiling van plastic. In veel scrubs zitten microplastics; deze microplastics worden soms met opzet door de fabrikant aan de producten toegevoegd omdat het een goedkoop scrub-middel is. Deze microplastics hebben het grote nadeel dat dit niet gezuiverd kan worden door waterzuiveringsinstallaties omdat de deeltjes veel te klein zijn. Hierdoor belandt het weer in ons drinkwater. Het schijnt zelfs dat in elke liter water tenminste één microdeeltje plastic zit.

Het voelde echt als een cadeautje om mijn bestelling thuis te ontvangen! Super fijne producten en erg mooi verpakt! Ik ben er erg blij mee!
Mariëlle

enquête

Doe jij mee aan onze enquête?

Vind je Loofy’s super tof en wil je graag met ons meedenken? Werk dan mee aan onze enquête!

Ben je een fan en wil je graag geïnterviewd worden om ons te helpen? Laat dan hier je mailadres achter en wij nemen contact met je op.

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱