Missie en visie

Ons doel is om anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Andere cosmetica merken te inspireren om stappen te zetten plasticvrij te zijn, dat is onze visie. Alleen op die manier kunnen we versneld van al het overbodige plastic af.

Door kritisch te kijken naar huidige processen & verpakkingen leren we van bestaande fouten en kunnen we elkaar inspireren het anders te doen.

Plasticvrij

Plasticvrije verpakking

Al onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij. Zo zijn de zakjes van onze tandenborstels in elkaar gestikt met naald en draad en zitten al onze zepen in recyclebare aluminium blikjes of papier.

Circulair

Circulaire producten

Al onze producten zijn circulair, wat betekent dat alle producten volledig op te nemen zijn in de biologische kringloop. Hierdoor blijven er geen afvalstoffen achter die nadelig zijn voor de natuur.

100% plasticvrije badkamer

Mooie mensen team

Loofy’s is in de laatste jaren enorm gegroeid. Hier zijn we jullie natuurlijk enorm dankbaar voor.  Maar hoe groter het bedrijf,  hoe groter het aantal medewerkers. Wie zijn deze medewerkers nou eigenlijk? En wat doen ze zoal op een dag? Lees hieronder alles over ons team en onze doelen!

Dorien Beijk

Dorien Beijk

Dorien is de oprichtster van Loofy's. Het duurzaam ondernemen vindt ze ontzettend leuk, het geeft haar de mogelijkheid om op een hele andere manier naar bestaande producten te kijken, om hier een betere versie van te maken. Daarnaast vindt ze het heerlijk om op te staan met een waterijsje, is ze gek op gummibeertjes en kan geen spelletje beginnen zonder dat ze wil winnen.⁠

Ohja en haar stopwoord is: Joe!⁠

Mathilde

Mathilde is na haar re-intergratie niet meer weg te denken bij Loofy's. In deze periode heeft ze zichzelf onmisbaar gemaakt en werkt ze inmiddels in vaste dienst bij ons. ⁠ Als Mathilde niet bij Loofy’s is hangt ze lekker op de bank voor een goede serie met haar hond Daisy en kat Stoffel.⁠ ⁠ Ook vindt ze het gezellig met vrienden af te spreken voor een hapje en een drankje, een dansje of andere gekkigheid! Yolo!⁠

Jillian

Jilian studeert momenteel af binnen Loofy's en richt zich binnen dit onderzoek vooral op jullie! Klanten! Dat is namelijk waar het ons om draait, zolang jullie mooie en vooral leuke content krijgen, zijn jullie blij en dat maakt ons dan weer blij en dan zijn wij allemaal blij. En op een blije wereld willen we allemaal leven, en dus plasticvrij. Je snapt 'm 😉

Britt

We hebben een nieuwe stagiaire dit is Britt. Ze zit in haar 1e jaar marketing en communicatie op het Friesland College. Komende 20 weken loopt ze stage bij Loofy's.⁠ ⁠ Britt houdt zich binnen Loofy's vooral bezig met de e-mail marketing en maakt dus hele mooie nieuwsbrieven😝. (dus meld je daar snel voor aan als je benieuwd bent 😉) Haar hobby is autocross en daarnaast vindt ze het ook heerlijk om een drankje te doen met vrienden.

Sharon

We hebben nieuwe stagiaires en een daar van is Sharon. Ze zit in haar 1e jaar van de opleiding marketing en communicatie. ⁠ ⁠ Sinds 10 mei loopt ze stage bij Loofy’s. 🌱Sharon houd haar binnen Loofy’s vooral bezig met sociale media en ontwerpen. En ze richt zich dan vooral op Pinterest. 💻⁠ ⁠ Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn, dingen te ontwerpen en bezig te zijn met sociale media. Verder is Sharon ook veel actief op onder andere Instagram, snapchat en Tiktok. ⁠ ⁠ Sharon vindt het fijn om bij vrienden te zijn maar ze kan ook goed alleen zijn. Verder is ze ook niet altijd super spraakzaam maar als je haar heel goed kent kan ze erg gek zijn.🤪⁠

Volg ons

Lees mee via Facebook
Kijk mee via Instagram
Laat je inspireren via Pinterest

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱