PLASTICVRIJE VERZORGING

Onze collectie bevat veel verschillende producten die we dagelijks gebruiken in de badkamer. Een goed voorbeeld hiervan zijn shampoos. Wij hebben de huidige plastic douchefles vervangen door een haar zeep, ofwel een shampoo bar. Hiermee kan je jouw haren op een plasticvrije manier schoon maken. Wegens succes hebben we deze collectie uitgebreid met verschillende conditioner bars en ook verschillende body bars.

Naast onze zepen bieden we ook lichaamsverzorging voor het gezicht en lichaam. Hiervoor hebben we verschillende natuurlijke sponzen. De Konjac gezichtsspons en de Loofah lichaamsspons. Beide zijn afkomstig van planten en daardoor 100% natuurlijk en volledig vegan. We hebben deze voor de gevoelige en normale huid. 

Loofy’s sluit naadloos aan bij de huidige levensstijl, waarin bewust consumeren, plastic-minderen en het gebruik van natuurlijke producten centraal staat.

Wij willen met Loofy’s het voorbeeld zijn op het gebied van plasticvrije verzorgingsproducten. Door kritische te kijken naar producten die we dagelijks door onze handen laten gaan, onderzoeken we de mogelijkheden voor plasticvrije producten. Dit ontwerpen we zelf, of laten we ontwikkelen door partijen die hierin ook een visie hebben zodat we samen snelle groeien op weg naar een 100% plasticvrije badkamer. Al onze producten zijn 100% vegan en volledig plasticvrij, ook onze verpakkingen.

NATUURLIJKE Sponzen als gezichtsverzorging

Met onze natuurlijke gezichtsverzoring hebben wij ook heerlijke natuurlijke sponzen, waarmee jij weer helemaal jezelf kan zijn, want geef jij jezelf wel eens een lekkere opfris beurt? Zo-eentje met een Loofah spons waarbij je jouw hele lichaam weer lekker fris en schoon laat voelen? Wij doen dit namelijk wel, zo af en toe met onze natuurlijke spons resetten en ontspannen we even helemaal. Wij hebben meerdere natuurlijke sponzen in onze collectie, namelijk:

Konjac spons;
– Loofah spons.

Met de Konjac spons heb je een heerlijke Japanse gezichtsscrub, die met de luxe huidreiniging er voor zorgt dat jouw huid weer goed doorbloedt. Met deze grote spons komt jouw lichaam niks tekort. Daarnaast hebben wij de Loofah spons, dit is een lichaamsscrub die er voor zorgt dat jouw dode huidcellen worden verwijderd. Ook stimuleert de Loofah spons nieuwe celproductie. Probeer nu een natuurlijke spons uit!

NATUURLIJKE LOOFAH SPONZEN

Onze natuurlijk sponzen hebben we in verschillende varianten. Zo hebben we onze Loofah spons, gevuld met natuurlijk zeep zodat je een zeep en spons in één hebt! We hebben deze in twee verschillende geuren. De mooie roze Red Desire heeft een heerlijk zoet/zure geur die je laat meeslepen naar een zonnig resort. De groene Mixed Pleasure ruikt naar lelietjes van dalen, fris, schoon, groen, zoet en zacht bloemig, lijkend op jasmijn zonder het zware en overweldigende van die bloem.

Loofy s in jouw winkel?

Onze collectie ook laten shinen bij jou in de winkel? Neem contact op via info@loofys.nl of bestel eenvoudig via Eco-Groothandel.

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱