Bewust leuk om te geven

De producten in onze geschenksets dragen bij aan de social develpment goals en worden met veel zorg
samengesteld om zoveel mogelijk mensen te bereiken met plasticvrije producten. 

Plasticvrij geschenkset groots genieten

Groots Genieten

89,95

Geniet van dit heerlijk gevulde pakket. De heerlijke producten geven je een complete ervaring van mooie, luxe en heerlijke ontspanning ...

Plasticvrij geschenkset - serieus schoon

Serieus Schoon

59,95

Met dit mooie pakket zorg je voor een serieuze en schone uitstraling. Het pakket is 100% plasticvrij en zorgt ervoor dat je totaal ...

Plasticvrij geschenkset - natuurlijk mooi

Natuurlijk Mooi

39,95

Natuurlijk mooi! Dat is helemaal wat dit pakketje inhoudt. Met deze producten steel jij de show en zorg je ervoor dat iedereen voor natuurlijke schoonheid ...

Dubbele Pret

39,95

Poets synchroon, poets je tanden dubbel, poets lekker samen, poets in spiegelbeeld. Alles is mogelijk met dit pakket van dubbele pret hierdoor maak jij...

Jouw Moment

16,95

Pak jouw moment en beslis zelf wat je belangrijk vindt. Gun jezelf mooie en vooral góede producten met een eerlijk verhaal ...

Doel 3
'' Goede gezondheid en welzijn''

Loofy's stimuleert het gebruik van pure en natuurlijke producten waardoor er niet langer plastics in de natuur kunnen komen door het simpelweg niet te gebruiken.
Doel 6
''Schoon water en sanitair''

De producten van Loofy's bevatten geen schadelijke materialen zoals nano- en microplastics. Hierdoor blijft het water lekker schoon.
Doel 8
'' Waardig werk en economische groei''

Waar mogelijk werkt Loof's samen met ondernemeners die soort gelijke basis principes hanteren als de missie van Loofy's. Hierdoor groeien de bedrijven die het milieu zo min mogelijk belasten.
Doel 11
''Duurzame steden en gemeenschappen''

Loofy's draagt bij aan het verbeteren van duurzame steden door het verbeteren van de leefomgeving. Dit doen wij door zo lokaal mogelijk te ondernemen waardoor onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft.
Doel 12
''Verantwoorde consumptie en productie''

Het doel van Loofy's is om plasticvrij te ondernemen. Hierdoor worden er zo min mogelijke eindige grondstoffen gebruikt wat bijdraagt aan een verantwoordelijke productie.
Doel 13
''Klimaatactie''

Loofy's draagt bij aan de bewustwording van de schade die producten brengen aan het klimaat. Door plasticvrije producten te verkopen, komen consumenten in aanraking met alternatieven voor huidige producten.
Doel 14
''Leven in het water''

Veel leven in het water wordt beïnvloed door al het plastic wat erin rond zwerft. Loofy's verkoop 100% plasticvrije producten waardoor plastic geen kans krijgt in de natuur te belanden.
Doel 15
''Leven op het land''

80% van al het zwerfafval beland via het land in de zee. Door te voorkomen dat plastic überhaupt in de natuur terecht komt, verkoopt Loofy's 100% plasticvrije producten waardoor het niet in de natuur kán belanden.
Previous
Next