Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Over Ons

Ons doel is om anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Andere cosmetica merken te inspireren om stappen te zetten plasticvrij te zijn, dat is onze visie. Alleen op die manier kunnen we versneld van al het overbodige plastic af.

Door kritisch te kijken naar huidige processen & verpakkingen leren we van bestaande fouten en kunnen we elkaar inspireren het anders te doen.

Plasticvrij

Plasticvrije verpakking

Al onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij. Zo zijn de zakjes van onze tandenborstels in elkaar gestikt met naald en draad en zitten al onze zepen in recyclebare aluminium blikjes of papier.

Circulair

Circulaire producten

Al onze producten zijn circulair, wat betekent dat alle producten volledig op te nemen zijn in de biologische kringloop. Hierdoor blijven er geen afvalstoffen achter die nadelig zijn voor de natuur.

100% plasticvrije badkamer

Team Loofy's

Loofy’s is in de laatste jaren enorm gegroeid. Hier zijn we jullie natuurlijk enorm dankbaar voor.  Maar hoe groter het bedrijf,  hoe groter het aantal medewerkers. Wie zijn deze medewerkers nou eigenlijk? En wat doen ze zoal op een dag? Lees hieronder alles over ons team en onze doelen!

Dorien Beijk

Dorien Beijk

Dorien is de oprichtster van Loofy's. Het duurzaam ondernemen vindt ze ontzettend leuk, het geeft haar de mogelijkheid om op een hele andere manier naar bestaande producten te kijken, om hier een betere versie van te maken. Daarnaast vindt ze het heerlijk om op te staan met een waterijsje, is ze gek op gummibeertjes en kan geen spelletje beginnen zonder dat ze wil winnen.⁠

Ohja en haar stopwoord is: Joe!⁠

Sharon

Sharon

Dit is Sharon! Sharon houd zich binnen Loofy’s onder andere bezig met social media, bestellingen, productie en ontwerpt verschillende dingen. Ze vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en te helpen met nieuwe ideeën te verzinnen voor Loofy’s.✨ Sharon vind het heerlijk om te genieten van het zonnetje op het terras met vrienden. Ze is dan ook niet vies van een heerlijke zoete witte wijn! 🥂 Ze heeft stiekem een verslaving aan kaassouffles en paprika (wel de rode paprika 😉)

Annefloor

Annefloor

Ontmoet Annefloor! Een creatieveling met een bachelor in hotelmanagement en een master in content- en mediastrategie. Ze werkt als freelancer voor Loofy's namens haar bedrijf Floresome. Annefloor zorgt voor vernieuwing binnen Loofy’s, denk aan de productteksten en de look and feel van de website. Ze is ook medeverantwoordelijk voor het klantonderhoud bij de verkooppunten van Loofy’s. Naast dat ze een echte foodlover is wordt ze erg blij van dance-workouts, kringloop hoppen, series kijken en lekker creatief bezig zijn. Daarnaast kunnen er niet genoeg planten in haar huis staan. Ze is altijd in voor een stekjesruil. Ze hoopt zo snel mogelijk weer nieuwe culturen te ontdekken met leuke tripjes naar het buitenland.

Jillian

Jilian studeert momenteel af binnen Loofy's en richt zich binnen dit onderzoek vooral op jullie! Klanten! Dat is namelijk waar het ons om draait, zolang jullie mooie en vooral leuke content krijgen, zijn jullie blij en dat maakt ons dan weer blij en dan zijn wij allemaal blij. En op een blije wereld willen we allemaal leven, en dus plasticvrij. Je snapt 'm 😉

Silke

Meet onze Silke! De bestelling inpakster, de stickerplakster, de productiebewaakster én als kers op de slagroom: de organizer. Zij weet het hoofd koel te houden wanneer wij met de handen in het haar zitten. Werken bij Loofy's is een bijbaan, want naast het wekelijkse helpen begint zij aan haar laatste jaar van het gymnasium. In haar vrije tijd bullet journalt ze graag, speelt ze de sterren van de hemel met haar kalimba én leest ze allerlei soorten boeken, als ze maar Engels zijn 🙃 Haar droom is om een cafeetje te beginnen die draait om niks anders dan haver 🌾 Loats of love van haar!

Volg ons

Lees mee via Facebook
Kijk mee via Instagram
Laat je inspireren via Pinterest

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱