Over ons • Loofy's

Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Altijd snelle communicatie via whatsapp.

Gratis verzending binnen NL vanaf 50,-

Altijd plasticvrij verpakt en verzonden.

Gratis verzending in NL vanaf 50,-

Voor 16 uur besteld, morgen bezorgd.

Gratis verzending in NL vanaf 50,-

Ons verhaal

Lees hieronder ons verhaal over het ontstaan van Loofy’s en hoe wij dagelijks ons best doen om zoveel mogelijk
mensen te bereiken om de alternatieven van plasticvrije producten te laten zien. 


Duurzaam, biologisch en vegan. Het zijn allemaal hele hippe woorden, al lijken het tegenwoordig eerder container-begrippen dan dat er betekenis aan wordt gegeven. 

Met Loofy’s hebben we daarom gewoon één duidelijk doel: 

het verminderen van ons dagelijks plastic afval

En néé, hier hoef je geen geitenwollensokken-type voor te worden; liever niet zelfs. Door producten die je nu gebruikt te vervangen, door plasticvrije producten maak jij al het verschil.

Wij houden van mooie producten, die toevallig ook nog eens geen schade brengen aan de natuur. Dat het geen schade brengt aan de natuur, heeft als voordeel dat het ook nog eens supergoed is voor je eigen lichaam.

Vaak zitten in reguliere scrubs micro- of nanoplastics die ervoor zorgen dat het lekker scrubt. Dit is alleen voor de fabrikant een goed alternatief aangezien plastic een erg goedkope grondstof is. Wij leven met de gedachte dat de natuur al genoeg te bieden heeft: daarom gebruiken we alleen grondstoffen die in de biologische kringloop worden opgenomen waardoor wij een circulaire onderneming zijn. 

Met de komst van deze onderneming maken we mensen bewust. We maken mensen bewust van het feit hoeveel plastic er dagelijks door je handen gaat. Het is echt niet nodig om gelijk andere producten aan te schaffen, als het besef er maar is. Wij geven vervolgens handvatten aan mensen die minder plastic willen gaan gebruiken. 

Dorien - eigenaar Loofy's

Dorien is de bedenker en eigenaar van deze Nederlandse start-up. Zij heeft tijdens haar studie een half jaar in Azië gestudeerd. Hierdoor besefte ze dat er wereldwijd echt een groot afval probleem is. ”In Nederland besef je helemaal niet dat er zo’n groot plastic probleem is. Tot ik me ging verdiepen in de micro- en nanoplastics”. 

Met de speerpunten: geen plastic verpakking, geen micro-en nanoplastics en geen geitenwollensokken, overtuigt ze mensen om een stap in de goede richting te zetten voor minder plastic in de wereld.

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱