Nederland

Voor 16 uur besteld

De volgende dag in huis

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Shampoo bar

De shampoo bar van Loofy’s is geschikt voor iedereen die van mooie shampoos houdt. Ja inderdaad, mooi, in alle vormen die er zijn. Wij houden namelijk van mooie ingrediënten, mooie vormen en een mooie beleving. Tevens staat onze shampoo bar er om bekend dat het een natuurlijke shampoo is. Onze shampoobars zijn er in verschillende geuren, probeer jij onze Shampoo Red uit?

Plasticvrije shampoobar Yellow

Shampoo Yellow

9,95

De zacht zoete geur van deze Yellow shampoo laten niet alleen je lokken stralen, ze zetten je haar ook dagelijks in het zonnetje. De heerlijke zoete ...

Duurzame cadeaus

Shampoo Green

9,95

De frisse munt geur van deze Green shampoo zorgt gelijk voor een glimlach op jouw gezicht. Daarnaast is de shampoo verzorgend voor droog haar...

Plasticvrije shampoobar Red

Shampoo Red

9,95

De grapefruit geur van deze Red shampoo geeft je een heerlijk fris gevoel. De shampoo is lekker verzorgend en zorgt ervoor dat je haar én hoofd ...

Plasticvrije shampoobar Blue

Shampoo Blue

9,95

De zachte geur van katoen geeft je gelijk een rustig gevoel waarmee je jouw dag wil beginnen. De shampoo is speciaal ontwikkeld zodat het geschikt ...

Natuurlijke shampoo die de moeite waard is

Mooie en natuurlijke producten, daar vallen wij als een (shampoo) blok voor. Wij vinden het belangrijk dat we de natuur zoveel mogelijk houden zoals het is. Daarom is onze shampoo natuurlijk. Zo maken wij geen ingewikkelde shampoos met exotische namen, maar een zo puur mogelijk shampoobar die 100% plasticvrij is en bovendien ook volledig plasticvrij verpakt is. Zo zijn onze shampoobars te verkrijgen in de volgende varianten:

– Shampoo Blue;
– Shampoo Red;
– Shampoo Green;
Shampoo Yellow.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat het handig in gebruik is, want ja, we blijven ook gewoon mensen. Daarom zitten al onze shampoos verpakt in een handig opberg blikje. Wij begrijpen namelijk heust wel dat je, je clubgenoten na een potje sporten ook wel eens jaloers wil zien kijken naar jouw handige shampoo bar. In no time ben je het schuimende middelpunt onder de douche. En denk ook eens aan je korte vakantie of citytrip, jouw shampoo bar kan natuurlijk gewoon mee in de handbagage. Je medepassagiers zullen hun ogen uit kijken wanneer jij rechtstreeks de zon in loopt en niet eindeloos hoeft te wachten op een koffer met een ouderwetse vloeibare zeep.

Plasticvrije conditioner Shea

Conditioner Shea

12,95


Conditioner Shea zorgt ervoor dat je lokken weer heerlijk het gevoel van vrijheid en rijkdom ervaren, hierdoor ...

Plasticvrije conditioner olive

Conditioner Olive

12,95


Met de conditioner Olive zorg je ervoor dat je haar zijdezacht voor de dag komt ...

Onze shampoo bar staat voor biologisch verantwoord 

Als je ons een beetje kent, weet je dat wij staan voor natuurlijke, vegan en plasticvrije producten. Dit vinden wij belangrijk, omdat we vinden dat producten die wij als mensen gebruiken geen inbreuk hoeven te doen op de natuur. Op die manier kunnen we echt mét elkaar leven. Ook vinden we het belangrijk dat de producten moeten doen waar ze goed in zijn. In het geval van onze natuurlijke shampoo betekent dit dat ze haarfijn weten hoe ze jouw lokken schoon krijgen. Bovendien komt er een heerlijke schuim vrij, waardoor het mogelijk is elk haartje de aandacht te geven die het nodig heeft. Daarnaast komt er een heerlijke geur vrij waardoor jij nog dagenlang wordt herinnerd aan jouw schuimende lokken. Hierdoor heb je nog dagen plezier van dat ene momentje onder de douche, als dat geen totaal beleving is..

Kortom, wij gaan voor een totaal beleving, zonder in te leveren op de kwaliteit en beleving. Die er dus ook nog eens ongeLoofylijk mooi uit zien, tenminste, dat vinden wij dan. Heb je nog vragen over onze shampoo bar? Neem dan contact met ons op!

Loofy's in jouw winkel

Onze collectie ook laten shinen in jouw winkel? Loofy's is laagdrempelig en kan al vanaf 1 stuk worden besteld via Eco-Groothandel.