Spons [natuurlijk] kopen? | Plasticvrij | Bestel bij Loofy's

Natuurlijke Sponzen

Met onze spons kun jij weer helemaal jezelf zijn, want geef jij jezelf wel eens een lekkere opfris beurt? Zo-eentje waarbij je jouw hele lichaam weer lekker fris en schoon laat voelen? Wij doen dit namelijk wel, zo af en toe met onze natuurlijke spons resetten en ontspannen we even helemaal. Wij hebben meerdere natuurlijke sponzen in ons assortiment, namelijk:

Konjac spons;
– Loofah spons.

Met de Konjac spons heb je een heerlijke Japanse gezichtsscrub, die met de luxe huidreiniging er voor zorgt dat jouw huid weer goed doorbloedt. Met deze grote spons komt jouw lichaam niks tekort. Daarnaast hebben wij de Loofah spons, dit is een lichaamsscrub die er voor zorgt dat jouw dode huidcellen worden verwijderd. Ook stimuleert de Loofah spons nieuwe celproductie. Probeer nu een natuurlijke spons uit!

(84)
4.5/5

Konjac Gezichtsscrub Voor De Gevoelige Huid

✓ Natuurlijke Scrub
✓ 100% Plantaardig
✓ Gezichtsscrub

 

(72)
4.5/5

Konjac Gezichtsscrub Voor De Normale Huid

✓ Natuurlijke Scrub
✓ 100% Plantaardig
✓ Gezichtsscrub

(93)
4.5/5

Loofah Lichaamsscub Voor De Normale Huid

✓ Natuurlijke Scrub
✓ 100% Plantaardig
✓ Lichaamsscrub

 

(12)
4.5/5

Scrub + Zeep + Blikje 

✓ Body Scrub Care
✓ Opbergblikje
✓ Sisal zeepzakje

(13)
4.5/5

Scrub + Zeep + Blikje 

✓ Body Scrub Care
✓ Opbergblikje
✓ Sisal zeepzakje

Winkelmandje

Over ons

Ik ben vastbesloten om de cosmeticamarkt voorgoed te veranderen. Wij bewijzen met Loofy's dat een 100% plasticvrije cosmetica-collectie kan. Help jij ons groeien?

Loofy's bij jou in de winkel?

Onze collectie ook laten shinen bij jou in de winkel? Neem contact op via info@loofys.nl of bestel eenvoudig via Eco-Groothandel

Nu maken we gebruik van een natuurlijke spons

Vroeger deden we dat met scrubs uit een plastic flesje waar vaak ook nog micro-plastics inzaten. Want ja, dat scrubt zo lekker. Maar met de kennis van nu mogen de producenten van toen zich gerust de hun ogen uit hun kop.. euh hoofd schamen. Deze -vaak bewust- toegevoegde microplastics kunnen bijna onmogelijk uit het water gezuiverd worden.  Hierdoor belanden deze microplastics ‘gewoon’ in ons grondwater waardoor het terecht komt in zowat elk levend organisme. Ook kunnen ze makkelijk afbrokkelen in nanoplastics waardoor ze mee worden gevoerd in de lucht. En deze lucht is precies dezelfde als die we inademen. Ja, echt waar, we ademen allemaal ‘gewoon’ plastic in.

Sponzen die biologisch verantwoord zijn

Gewoon? Nee dat vinden wij dus niet. Wij van Loofy’s vinden dat dit anders moet en anders kan. Wij focussen ons op wat de natuur al te bieden heeft. Zo halen wij onze sponzen gewoon rechtstreeks uit de natuur. En dan geen zee sponzen waardoor er alsnog levende wezen de sjaak zijn, nee wij focussen ons op de planten. Zo hebben we een heerlijke lichaamspons gevonden die gewoon aan een plant groeit! Deze Loofah is onze favoriet, we hebben ons bedrijf er niet voor niks naar vernoemd 😉 Deze Loofah heeft het uiterlijk van een grote komkommer en hangt dus gewoon lekker te groeien in de zon. Wanneer deze groot genoeg is, worden deze toppers een paar maanden met rust gelaten waardoor de vezels van de vrucht overblijven en er een goede stevige scrubspons ontstaat. Vervolgens worden ze in een handzaam formaat gesneden en kunnen ze onze huid de stimulans geven die het nodig heeft.

Ook houden we van een heerlijke gezichtssponzen en omdat de loofah hier toch wat te grof voor is, hebben we de Konjac spons geïntroduceerd. Deze spons komt óók rechtstreeks uit de natuur. De natuurlijke spons wordt gemaakt van de wortels van de Kunyakku plant. De wortels van deze plant worden gemalen en samen met water wordt dit in een handzaam formaat geperst. Hierdoor past deze perfect in de vormen van je gezicht waardoor deze optimaal verzorgd en gescrubd wordt. Met deze kennis, geeft dit wel een heel schoon gevoel toch?

Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱