Verkooppunten

Ontdek hier de mooiste (web)winkels met stuk voor stuk hun eigen missie. Samen maken we de wereld een beetje mooier 🙂 
Ook verkooppunt worden? Scroll helemaal naar beneden en neem contact op. 

eco-logisch

Eco-logisch

'Verboden voor geitenwollensokken' zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijke, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn.

Bio Beautiful

Onze missie is voor iedereen gezonde huidverzorging en gezonde make-up. En dat is belangrijk voor elke huid, want door schadelijke synthetische stoffen in cosmetica en verzorgingsproducten te vermijden, voorkom je het ontstaan van huidproblemen zoals eczeem, rosacea, pigmentvlekken en allergieën. Natuurlijke cosmetica houdt je huid gezond, soepel en sterk.

Bionier

De Bionier

De aarde is de bodem van ons bestaan. De natuur geeft ons zoveel moois, leuks en lekkers! Als mens moeten we hier zuinig op zijn. We moeten er zelfs goed voor zorgen. Zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft. We hebben een mooi assortiment met biologische levensmiddelen die op mooie plekjes met liefde worden gemaakt.

mefrouw's ecoshop

Mefrouw's Eco-shop

Bij mefrouw's eco-shop vind je allerlei handige producten voor een zero/less waste lifestyle te vergemakkelijken. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Dan zijn onze aanbevolen producten een paar easy peasy, swaps om te beginnen aan je leven zonder (plastic) afval! Daarnaast organiseren we eco-party's, super leuk voor een vriendinnenavond, vrijgezellenparty of om gelijkgestemden te ontmoeten!

All sences

All Senses

All Senses maakt gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiële oliën. Zuiver, puur, eerlijk, dat zijn woorden die wij serieus nemen. We nemen daarmee mede verantwoordelijkheid voor een zuivere en schone aarde. Net zoals we zorgdragen voor je huid, je haar en de stemming waarin onze natuurlijke geuren je brengen. Jij bent een onderdeel van de wereld en de gezondheid van de wereld koesteren wij. Loofy’s producten passen zo goed in ons assortiment, omdat Loofy’s hét voorbeeld wil zijn op het gebied van duurzaamheid. Hun statement hierover: ‘omdat het anders kan en anders moet’ komt tot uiting in hun producten, en daar sluiten wij ons graag bij aan

logo groenlink

Groenlink

De producten die we verkopen voldoen aan de volgende eisen: *Duurzaam *Niet getest op dieren *Veilig voor het milieu *Zonder gevaar voor IBA-systemen als bijv. de septic tank *Veilig geproduceerd (veilig voor mens en milieu).
Kortom: respect voor mens en milieu.

logo supergroen

Super Groen

Super Groen is een ecologisch verantwoorde en duurzame webshop. Bij ons vind je alles voor een groene en duurzame lifestyle. Minder verspilling met meer gemak. Vanuit die overtuiging zijn we de webshop gestart en hopen hierin relaties op te bouwen met onze gasten die ook hun steentje willen bijdragen aan de wereld van morgen en deze eigenhandig beter en duurzamer maken.

bolly

Bol.com

Met een netwerk van meer dan 10 miljoen klanten en zo’n 1.800 medewerkers is bol.com in staat de maatschappij verder te helpen, wat ook in het DNA van bol.com zit. Elke dag worden er miljoenen klanten geholpen om de beste keuze te maken uit het brede assortiment. Bol.com wil een meetbare bijdrage leveren aan het overwinnen van sociale en duurzaamheidsuitdagingen.

pandstore

Pand Store

Pand Store is een mini warenhuis voor interior, gifts en lifestyle. Hippe merken zoals VT-wonen, Be pure home, 100 % leuk, MIJN STIJL, WOOOD, HOT&TOT, PANDLABEL, MARUTI, PRESENT TIME, KARLSSON, ZUSSS, MARUTI, KEDS, ETC Kom snel langs in onze winkel of bestel online de leukste spullen www.pandstore.nl

doe maar natuurlijk

Doe Maar Natuurlijk

DoeMaarNatuurlijk is ontstaan vanuit de interesse in natuurlijke oplossingen en producten voor de gezondheid en schoonheid. Vandaag de dag zitten overal zoveel chemicaliën in. Vooral tijdens de zwangerschap of bij gebruik voor jonge kinderen is dit geen prettig idee. Steeds meer mensen raken zich hiervan bewust en zoeken net als wij naar een natuurlijke oplossing.

lisamardi

Lisamardi

‘Ware schoonheid zit van binnen’ en ik hou er van dat te tonen: echte dingen opknappen of zelf iets moois maken. In plaats van oud speelgoed, meubels of accessoires weg te gooien, zorg ik ervoor dat ze nog generaties meegaan! En het milieu wordt er beter van.
"LISAMARDI, je wereld wordt er mooier van."

manuka

Manuka Huidverzorging

Vanuit onze liefde voor pure producten willen wij met deze huidverzorgingsproducten op basis van Actieve Manuka honing een gezonde huid voor iedereen mogelijk maken. Speciaal voor mensen die worstelen met de gevolgen van huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne etc. hopen wij bij te dragen aan een herstel van de huid en verlichting van de klachten.

ikshopgifvrij

Ik Shop Gifvrij

Ik wil iedereen op weg helpen naar een gifvrij leven, door te laten zien dat veel van onze dagelijkse producten schadelijke en kankerverwekkende stoffen bevatten welke onze gezondheid en onze natuur aantasten, Het is mijn passie om bij te dragen aan een gifvrij leven voor een betere gezondheid en een schonere omgeving.

bamboe koning

Koning Bamboe

Het is een tijd dat plastic producten vervangen worden door alternatieven. Één van de alternatieven zijn bamboe producten. De producten zijn veelal natuurlijk en dus niet schadelijk voor moeder aarde. Dit in tegenstelling tot plastic producten. Deze producten zijn overal terug te vinden in de natuur. Jij als wereldburger kan een verschil maken en deze duurzame gedachte omarmen.

pandoe

Pandoe

De wereld om ons heen lijkt helemaal uitgeleefd te worden. Het lijkt wel alsof de mensen zijn vergeten dat we uiterst zuinig moeten zijn met het geen ons gegeven is. Het gaat me aan het hart als ik zie hoe we met onze Aarde omgaan. Het geeft me vreugde als ik milieuvriendelijke producten vind die op een juiste manier geproduceerd zijn met respect voor de mens, de aarde en het milieu.

&meer

& Meer

Onze kracht zit in het vinden van unieke en mooie borden voor aan je saaie muurtje of wand. Want als je toch iets bijzonders aan de muur wilt maar je wilt geen schilderij ophangen, dan is dit echt helemaal hip. Tegenwoordig vinden we naast mooie en unieke borden ook andere mooie producten en merken die onze identiteit versterken.

Danny's bloemen

Danny's Bloemen&zo

Danny´s Bloem & Zo is het adres voor mooie bloemen, planten, stijlvolle woonaccessoires, lifestyle en geschenken. De winkel heeft een prachtige mix van stijlen, van clean Scandinavisch over landelijk hip tot een snuifje Bohemian chique. Een verzameling van heel veel moois en eigen creaties om blij van te worden. Proef de sfeer en ontdek onze merken!

logo regverdig

Regverdig

REGVERDIG is een sustainable fashion shop voor dames+heren. We willen bijdragen aan een groenere en eerlijkere kledingindustrie! Daarom verkopen we een combinatie van tweedehands, vintage & nieuwe duurzame fairtrade kleding.Hiernaast bieden we ook een selectie aan van nieuwe producten. Deze zijn allemaal gemaakt met respect voor mens en milieu.

Leuk-er bij van elles

Leuk-er Bij Van Elles

Bij Leuk-er Bij van Elles verzamelen we niet alleen mooie verhalen, ook houden we van gave merken met een goed verhaal.

polderliving

Polder Living & Lifestyle

We bieden een ruime keuze aan grote en kleine producten. Van cadeauartikelen, hebbedingen, verzorging, woonaccessoires, Brocante, industrieel, sieraden naar lampen en meubels. We werken met unieke merken en producten waardoor alles op één plek verkrijgbaar is. Tevens hebben we een workshopruimte en een gezellige koffiehoek. (opent 1 november)

Loofy's in jouw winkel

Onze collectie ook laten shinen in jouw winkel? Loofy's is laagdrempelig en kan al vanaf 1 stuk worden besteld via Eco-Groothandel.