Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Zeepzakje

Loofys Vegan Dierproefvrij Palmolievrij Plasticvrij SLS SLES vrij Handgemaakt in Europa
Vegan, Dierproefvrij, Palmolievrij, Plasticvrij, SLS,SLES vrij, Handgemaakt in EU

Ons natuurlijk zeepzakje is goed voor jou en voor de wereld!

Waarom een zeepzakje van Loofy's?

Een zeepzakje gemaakt van natuurlijke materialen, daar vallen wij als een (zeep) blok voor. Wij vinden het belangrijk dat we de natuur zoveel mogelijk laten zoals het is. Daarom zijn onze zeepzakjes gemaakt van biologisch katoen. Wij vinden het belangrijk dat het ook handig in gebruik is, daarom hebben we 3 kleuren zeepzakjes:

Ben je helemaal weg van ons zeepzakje? Dat snappen we wel! Geef je elk gezinslid 1 kleur, of wil je liever je shampoo en conditioner bar uit elkaar houden? Koop eenvoudig een setje, dan heb je van elke kleur 1. 

klein cadeautje 10 euro: het sisal zeepzakje

Ideaal voor onderweg Ideaal voor onderweg

Neem jij ook altijd je favoriete zeep mee als je een nachtje niet thuis slaapt? Vergeet dan vanaf nu het zeepzakje niet. Stop je zeep bar eenvoudig in het zeepzakje en neem het overal mee naartoe. Bijkomend voordeel is dat je kleding ook gelijk een heerlijke geur heeft bij aankomst van je bestemming! Liever een zeepblikje voor onderweg? Kijk dan eens bij deze zeepblikjes. Het is waterdicht en 95% recyclebaar!

Makkelijk te gebruiken     Makkelijk te gebruiken

Wij vinden het erg belangrijk dat ons zeepzakje makkelijk in gebruik is. Vul het zeepzakje gelijk met een shampoo-, conditioner of body bar. Maak vervolgens de zeep nat en wrijf het op, zo ontstaat er gelijk schuimde verzorging van onze zeep bars. Hang het zeepzakje na gebruik eenvoudig op aan je kraan of wasbakje zodat goed kan drogen. Hierdoor kan je de zeep bar tot het laatste stukje gebruiken.

shampoo bar loofy's

Loofy's ook in jouw winkel?

Sta jij achter de visie van Loofy’s en vind jij dat plasticvrij ook voor veel dagelijkse producten dé oplossing kan zijn? En past dit perfect bij jouw hotel, winkel, kapper of schoonheidssalon? Neem dan contact op met Loofy’s door een e-mail te sturen naar: info@loofys.nl

shampoo bar loofy's

Loofy's in jouw winkel?

Sta jij achter de visie van Loofy’s en vind jij dat plasticvrij ook voor veel dagelijkse producten dé oplossing kan zijn? En past dit perfect bij jouw hotel, winkel, kapper of schoonheidssalon? Neem dan contact op met Loofy's door een e-mail te sturen naar: info@loofys.nl

Chat met ons
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱