🕓 Voor 16u besteld, volgende werkdag thuis
📦 Verzending vanaf € 4,25
🎁 Cadeautje vanaf € 30,-
🇳🇱 Sinds 2017, Leeuwarden

Wat doet 'ie goed:

  • Vervangt drie flessen, das meer waarde voor je geld.
  • Vrij van chemische rommel, dus lief voor je huid.
  • Schuimt razendsnel voor direct plezier.

Scheerzeep Lavendel

 8,95

De frisse geuren van de scheerzeep komen je tegemoet! Geniet van de heerlijk snel schuimende scheerzeep die je huid en haar voorbereidt op het scheren en tegelijkertijd verzorgt. Door de natuurlijke ingrediënten, zoals lavendel en avocado olie bevat de zeep veel gezonde zuren, mineralen en vitamines die je huid helpen genezen en beschermen na het scheren. Je huid wordt gekalmeerd wat jeuk en irritatie voorkomt na het scheren.

Lees meer

Op voorraad Vóór 16 uur besteld, vandaag verstuurd met PostNL

  • Vóór 16u besteld, volgende werkdag thuis
  • Gratis geschenk vanaf €30,-
  • Achteraf veilig betalen met Klarna
Betaal Veilig & Vertrouwd

Maak niet alleen jezelf, maar ook de natuur schoon

Plasticvrij

Plasticvrije verpakking voor een schonere planeet.

Dierproefvrij

Geen dierenleed, alleen liefde voor jouw verzorging.

Goed voor jou en het milieu

Natuurlijke ingrediënten die jou én de aarde blij maken.

SLS-vrij

Zacht voor je huid, vrij van agressieve chemicaliën.

Lees hier een volledige geuromschrijving

Zo werkt het 

Verpakking

  • Milieuvriendelijk: Goed voor jou én de planeet.
  • FSC-gekeurd karton: Verantwoord verpakt, gegarandeerd groen.
  • Stevige bescherming: Dat zit wel goed.

Gerelateerde producten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© Copyright 2024 Loofys ®. | Alle rechten voorbehouden.

Omschrijving

Ontdek onze plasticvrije scheerzeep met de ontspannende geur van Lavendel. Deze unieke scheerzeep is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor traditionele scheerproducten. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vrij van plastic, biedt Loofys scheerzeep een milieuvriendelijke en effectieve manier om je scheerroutine te verbeteren.

De prettige geur van lavendel zorgt voor een verfrissende ervaring tijdens het scheren, terwijl de rijke en romige textuur van de zeep zorgt voor een soepele scheerbeurt zonder irritatie. Deze scheerzeep is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel direct op de huid worden aangebracht als worden opgeschuimd met een scheerkwast, waardoor je de flexibiliteit hebt om te kiezen voor de methode die het beste bij jou past.

Door te kiezen voor onze plasticvrije scheerzeep draag je bij aan een schonere planeet. In tegenstelling tot traditionele scheerproducten die vaak verpakt zijn in plastic, wordt onze scheerzeep geleverd in een milieuvriendelijke en composteerbare verpakking. Dit maakt het een duurzame keuze voor zowel jou als het milieu.

Loofys scheerzeep met lavendel is niet alleen vriendelijk voor de planeet, maar ook voor je huid. De natuurlijke ingrediënten zoals shea boter en kokosolie hydrateren en verzachten de huid, waardoor irritatie en scheerbrand worden verminderd. Bovendien zorgt de toevoeging van lavendel voor een kalmerend effect op de huid. 

Kortom, met onze plasticvrije scheerzeep met de geur lavendel geniet je niet alleen van een effectieve scheerervaring, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Maak de overstap naar een milieuvriendelijke scheerroutine en geniet van een gladde en verzorgde huid, elke keer weer. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze plasticvrije scheerzeep met lavendel!