🕓 Voor 16u besteld, volgende werkdag thuis
📦 Verzending vanaf € 4,25
🎁 Cadeautje vanaf € 30,-
🇳🇱 Sinds 2017, Leeuwarden

Wat doet 'ie goed:

  • Helpt dagelijks je plasticverbruik te verminderen.
  • Vrij van chemische rommel, dus lief voor je haar en hoofdhuid.
  • Hydrateert razendsnel voor direct comfort.

Giftset Haar Banana

 23,50

Een heerlijke combinatie van onze haarproducten in de Cotton lijn. Bestaat uit de shampoo en conditioner bar.

Lees meer

Op voorraad Vóór 16 uur besteld, vandaag verstuurd met PostNL

  • Vóór 16u besteld, volgende werkdag thuis
  • Gratis geschenk vanaf €30,-
  • Achteraf veilig betalen met Klarna
Betaal Veilig & Vertrouwd

Maak niet alleen jezelf, maar ook de natuur schoon

Plasticvrij

Plasticvrije verpakking voor een schonere planeet.

Dierproefvrij

Geen dierenleed, alleen liefde voor jouw verzorging.

Goed voor jou en het milieu

Natuurlijke ingrediënten die jou én de aarde blij maken.

SLS-vrij

Zacht voor je huid, vrij van agressieve chemicaliën.

Lees hier een volledige geuromschrijving

Banana is een speelse en exotische geur die de zoete, romige essentie van rijpe banaan perfect vangt. De geur opent met heerlijke topnoten van zachte, zoete banaan, vermengd met een hint van sappige peer voor een fruitige twist. Het hart bestaat uit romige tonen van vanille en kokospalm, die de geur een warme, tropische dimensie geven. De basis is licht en zacht met een vleugje amber, waardoor een fluweelzachte, langdurige geurbeleving ontstaat. Banana is een vrolijke, zomerse geur die doet denken aan zonnige dagen en tropische oorden, perfect voor wie houdt van een zoete en speelse geurervaring.

Zo werkt het 

Geef deze giftset aan iemand die je een verwenmoment gunt.

Je hebt vast wel een paar helden om je heen die een verwenmoment verdienen: je vriendin die altijd je persoonlijke superheldin is, je moeder die zichzelf opoffert met de precisie van een zenmeester, of die collega die zo hard werkt dat zelfs een robot jaloers zou worden.

Vertel erbij waarom diegene een geluksmomentje verdient.

Een cadeau geven is pas het begin—dat zou te veel credits naar ons toe trekken! Deel vooral waarom die bijzondere persoon juist een verwenmoment van Loofys verdient. Of het nu gaat om hun superkrachten in het dagelijks leven of hun onmisbare bijdrage aan jouw geluk, laat ze weten waarom ze echt een moment van luxe en plezier verdienen!

Geniet van het geven van deze giftset en van het verwenmoment dat je hebt gecreëerd!

Geniet ervan! Een cadeau geven kan bijna net zo leuk zijn als een cadeau krijgen, dus vier je zorgvuldig gekozen cadeaumoment met plezier—juist op die onverwachte momenten waar niemand op rekent!

Verpakking

  • Milieuvriendelijk: Goed voor jou én de planeet.
  • FSC-gekeurd karton: Verantwoord verpakt, gegarandeerd groen.
  • Stevige bescherming: Dat zit wel goed.

Gerelateerde producten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© Copyright 2024 Loofys ®. | Alle rechten voorbehouden.

Omschrijving

Laat je haar stralen met de tropische verwennerij van de Banana Giftset. Deze vrolijke set combineert de luxe van bananen met de effectiviteit van hoogwaardige haarverzorgingsproducten. Geniet van de heerlijke geur en verzorging die je haar een verfrissende boost geeft, alsof je elke dag een stukje tropisch paradijs binnenhaalt.

Inhoud van de giftset:

  • Shampoo Bar: De Banana Shampoo Bar reinigt je haar grondig met een rijke schuimtextuur en een verkwikkende geur van rijpe bananen. Deze geconcentreerde bar biedt een effectieve, maar zachte reiniging, en laat je haar fris en stralend achter, zonder het uit te drogen.
  • Conditioner Bar: De Banana Conditioner Bar verzorgt je haar met een voedende formule die het zijdezacht en makkelijk doorkambaar maakt. De tropische bananengeur zorgt voor een verfrissende geurbeleving, terwijl de bar diep hydrateert en je haar een gezonde glans geeft.

De Banana Giftset is ideaal verpakt en biedt een complete en luxe haarverzorgingsroutine met een tropische twist. Perfect als cadeau voor iemand die houdt van een verfrissende en verzorgende ervaring of als een heerlijke traktatie voor jezelf. Ervaar de tropische charme van bananen en geniet van de verkwikkende, luxe verzorging met deze onweerstaanbare set!