🕓 Voor 16u besteld, volgende werkdag thuis
📦 Verzending vanaf € 4,25
🎁 Cadeautje vanaf € 30,-
🇳🇱 Sinds 2017, Leeuwarden

Wat doet 'ie goed:

  • Lorem Ipsum
  • Lorem Ipsum
  • Lorem Ipsum

Test onze 3 bestsellers

 5,65

Ontdek onze bestsellers voor een luxe, milieuvriendelijke verzorgingsroutine: de Natuurlijke Shampoo Bar voor gezond haar, de Pure Konjac Gezichtsspons voor zachte reiniging, en de Duurzame Bamboe Wattenstaafjes voor dagelijkse hygiëne. Functioneel, duurzaam en luxe.

Lees meer

Op voorraad Vóór 16 uur besteld, vandaag verstuurd met PostNL

  • Vóór 16u besteld, volgende werkdag thuis
  • Gratis geschenk vanaf €30,-
  • Achteraf veilig betalen met Klarna
Betaal Veilig & Vertrouwd

Maak niet alleen jezelf, maar ook de natuur schoon

Plasticvrij

Plasticvrije verpakking voor een schonere planeet.

Dierproefvrij

Geen dierenleed, alleen liefde voor jouw verzorging.

Goed voor jou en het milieu

Natuurlijke ingrediënten die jou én de aarde blij maken.

SLS-vrij

Zacht voor je huid, vrij van agressieve chemicaliën.

Lees hier een volledige geuromschrijving

Zo werkt het 

Verpakking

  • Milieuvriendelijk: Goed voor jou én de planeet.
  • FSC-gekeurd karton: Verantwoord verpakt, gegarandeerd groen.
  • Stevige bescherming: Dat zit wel goed.

Gerelateerde producten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© Copyright 2024 Loofys ®. | Alle rechten voorbehouden.

Ontdek bestsellers in mini set voor een luxe, milieuvriendelijke verzorgingsroutine: de Natuurlijke Shampoo Bar voor gezond haar, de Pure Konjac Gezichtsspons voor zachte reiniging, en de Duurzame Bamboe Wattenstaafjes voor dagelijkse hygiëne. Functioneel, duurzaam en luxe.

Shampoo Bar – Natuurlijke Shampoo Bar

Ervaar de kracht van natuurlijke haarverzorging met onze Natuurlijke Shampoo Bar. Deze milieuvriendelijke en plasticvrije shampoo bar is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die je haar zacht en glanzend maken. De compacte en handige bar creëert rijk schuim, reinigt diep en voedt je haar van wortel tot punt. Perfect voor alle haartypes, inclusief gevoelig haar en hoofdhuid. Geniet van gezond, sterk en stralend haar met deze duurzame en effectieve shampoo bar.

Konjac Spons – Pure Konjac Gezichtsspons

Transformeer je huidverzorgingsroutine met onze Pure Konjac Gezichtsspons. Deze zachte, natuurlijke spons is gemaakt van de vezels van de konjacplant en is perfect voor het diep reinigen van je huid zonder irritatie. De spons exfolieert voorzichtig, verwijdert onzuiverheden en laat je huid fris en stralend achter. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Gebruik dagelijks voor een gezonde, gehydrateerde en stralende teint. Voeg deze duurzame en composteerbare spons toe aan je schoonheidsritme voor een milieuvriendelijke reiniging.

Bamboe Wattenstaafjes – Duurzame Bamboe en Katoenen Wattenstaafjes

Maak een milieubewuste keuze met onze Katoenen Wattenstaafjes. Deze wattenstaafjes zijn vervaardigd uit bamboe en biologisch katoen, wat ze volledig biologisch afbreekbaar maakt. Ideaal voor dagelijkse schoonheids- en hygiëneroutines, van make-up bijwerken tot het reinigen van kleine wondjes. Het stevige bamboe stokje en de zachte katoenen tips bieden maximale controle en comfort. Verminder je plasticverbruik met deze praktische en ecologisch verantwoorde wattenstaafjes, een essentieel item voor elke bewuste consument.