🕓 Voor 16u besteld, volgende werkdag thuis
🚛 Vanaf 4,25, gratis verzending vanaf € 59,95
🎁 Cadeautje vanaf € 30,-
🇳🇱 Sinds 2017, Leeuwarden
Relatiegeschenken voor de toekomst

Opzoek naar duurzame relatiegeschenken?

Ontdek onze luxe en milieuvriendelijke relatiegeschenken. Perfect om je duurzame waarden te delen met een geschenk. Op zoek naar een duurzaam weggevertje of een gepersonaliseerd cadeau?

Gepersonaliseerd

Onze gepersonaliseerde relatiegeschenken, zoals bedrukking met eigen logo, maken indruk met een persoonlijk tintje. Toon je waardering op een unieke manier.

Duurzaam

Kies voor duurzame relatiegeschenken zoals een persoonlijke kaart met zaadjes voor mooie bloemen. Laat zien dat je bedrijf zich inzet voor het milieu en een groenere toekomst.

Orgineel

Originele geschenken zoals zeepkaarten of shampoo bars met persoonlijke boodschap zorgen voor een blijvende indruk. Creatief en attent, perfect om jouw duurzame normen te delen.

Loofys: Jouw Partner in Duurzame Relatiegeschenken

Sinds 2017 is Loofys gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken die perfect passen bij jouw organisatie, groot of klein. Onze geschenken zijn ontworpen om indruk te maken op medewerkers, klanten en relaties, terwijl we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Kies voor originaliteit en verantwoordelijkheid met Loofys.

ECO Relatiegeschenken met Eigen Logo

Bij Loofys helpen we je graag snel en goed met duurzame relatiegeschenken. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor klanten of relaties, of een duurzaam weggevertje voor je beurs of evenement? Wij staan voor je klaar. Geef ons je wensen, ideeën of voorbeelden en wij gaan graag met je aan de slag om een gepersonaliseerd en uniek cadeau samen te stellen.

Daarbij draag je bij aan de verduurzaming van onze omgeving. Neem snel een kijkje bij onze collectie met eco geschenken en giveaways! Heb je vragen of wil je iets weten? Mail, bel of WhatsApp voor snel contact. Wij helpen je graag verder!

Een origineel relatiegeschenk vinden kan de beste uitdaging zijn. Daarom denken we graag met je mee over een geschenk dat bij je bedrijf of organisatie verleden. Wij zijn goed bereikbaar, snel in communicatie en helpen je op een prettige manier.

Orginele, duurzame geschenken

Elk product van Loofys is groen, duurzaam & milieuvriendelijk. Veel van onze producten kunnen worden bedrukt met een logo, tekst of eigen ontwerp. In onze collectie met verzorgingsproducten vind je allerlei producten, geschikt voor zowel hem als haar. Ook hebben we een ruime keuze aan kaarten met zaden, zodat je niet alleen een kaart geeft, maar ook een (toekomstig) bloemetje! 

Werkgeluk

Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom werken wij met gepaste trots samen met Empatec. Bij Empatec werken helden die in een bijzonder team Loofys helpt met het inpakken van producten. 

Empatec werkt met ISO9001, SKAL en FSSC 22000 certificering, waarmee we voldoen aan hoge standaarden voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Het resultaat? Producten die een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.

Op deze manier leveren we waarde voor het bedrijfsleven en werkgeluk voor onze mensen en de samenleving. Dus, de volgende keer dat je een prachtig product in handen hebt, weet dan dat een team van gepassioneerde inpakhelden erachter zit. Met hun creativiteit en enthousiasme maken ze elk product tot een onvergetelijke ervaring.
sociaal ondernemen bij empatec

Klanten

Bekijk hier een greep uit ons klantenbestand.

Teveel keuze?

Laat je medewerkers of klanten zelf iets unieks uitzoeken op onze website door middel van een cadeaukaart, ook leuk als verjaardagscadeau voor jouw medewerkers!

Neem contact op

Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© Copyright 2024 Loofys ®. | Alle rechten voorbehouden.