Verkooppunten • Loofy's

Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd.

Altijd snelle communicatie via whatsapp.

Gratis verzending binnen NL vanaf 50,-

Altijd plasticvrij verpakt en verzonden.

Gratis verzending in NL vanaf 50,-

Voor 16 uur besteld, morgen bezorgd.

Gratis verzending in NL vanaf 50,-

0nze Verk00ppunten

Ontdek hier de mooiste (web)winkels met stuk voor stuk hun eigen missie. Samen maken we de wereld een beetje mooier 🙂 
Ook verkooppunt worden? Scroll helemaal naar beneden en neem contact op. 

we see green

We see green

Wij willen plastic vrij leven. Daarom zijn wij We See Green gestart. Wij willen het gemakkelijker maken om groen te leven en hiermee mensen te inspireren om zelf actie te ondernemen. Na al het slechte nieuws over de opwarming van de aarde en de plastic soep die in onze zee drijft zijn wij gaan nadenken, hoe kunnen wij hierin iets veranderen? Eerst door zoveel mogelijk plastic in ons leven te reduceren. Van plastic shampooflessen naar shampoo bars, Van plastic tandenborstels naar bamboe tandenborstels, Van slechte chemicaliën naar natuurlijke producten en zo verder. Dit is nog maar het begin, onze droom is dan ook dat iedereen een plasticvrije badkamer én huishouden heeft. Zou jij ons hierbij willen helpen?

big green smile

Big Green Smile

Wij zijn een doelgericht bedrijf en streven ernaar de norm van uitmuntendheid te zetten in de natuurlijke en biologische wereld. Wij verkopen natuurlijke en biologische producten van de hoogste kwaliteit en bieden volledige transparantie in ingrediënten en referenties. Wij zijn gericht op een buitengewone klantenservice en doen er alles aan om onze klanten altijd weer tevreden te stellen. We bevorderen de groei van teamleden. We behandelen onze leveranciers eerlijk - met respect, eerlijkheid en integriteit - en erkennen de waarde van een wederzijds voordelige samenwerking. We geven om het milieu en denken na over de impact van onze acties.

logo roos met witte stippen_kleur_v2

Roos met witte stippen

Hét adres voor producten die natuur-en diervriendelijk zijn: cosmetica, make-up, huidverzorgingsproducten, was- en schoonmaakproducten, huishoudelijke producten / gadgets, facepaint make-up, kindergrime en klein grafisch werk. Ook een kleine en wisselende selectie food & drinks behoren tot ons winkelassortiment. In onze winkel kan je alles komen bekijken en vaak ook zelfs uittesten! Eco-friendly, vegan en cruelty-free zijn onze peilers. Goed voor jezelf, de natuur en de dieren.

bewust-duurzamer-logo

Bewust Duurzamer

Met Bewust Duurzamer willen wij zo veel mogelijk mensen inspireren om ook duurzame producten te gaan gebruiken. Wij willen graag laten zien dat een duurzame levensstijl echt niet stoffig, duur of moeilijk hoeft te zijn. En dat je met kleine stapjes jouw dagelijkse producten kan vervangen voor een meer huid- en milieuvriendelijke variant die ook nog betaalbaar is.

diana haarstij;

Diana's Haarstijl

Er goed geknipt en verzorgd uit zien met liefde voor de natuur? Bij Diana's Haarstijl worden kappersbehandelingen aan huis en natuurlijke, duurzame producten met elkaar gekoppeld. Ook kun je de producten bestellen in de webshop. Natuurlijk verzorgd doet je stralen!

WhatsApp Image 2020-10-01 at 9.13.08 AM

B-naturall

B-naturall beautysalon is in Haarlemmermeer de natuursalon waar gewerkt wordt met zo natuurlijk mogelijke producten. De huid is het grootste orgaan, daarom vinden we het bij B-naturall beautysalon heel belangrijk dat de huid verzorgd en gevoed wordt met zo veel mogelijk natuurlijke producten, zodat de huid blijft werken en gezond blijft tot in het lichaam. De kracht zit in de natuur!

oceonics

Oceonics

Wij van Oceonics strijden tégen plastic en vóór schonere zeeën. Daarom bieden wij, als Oceonics, jou de allerfijnste verzorgingsproducten voor in de badkamer die vrij zijn onnodig plastic. Onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen komen er bij ons niet in. En daarom ook niet bij jou. Want wie heeft er nog plastic nodig wanneer je het ook door goed recyclebare materialen kunt vervangen.

owzoo

Owzoo

Owzoo.nl is een webshop met duurzame producten! Onze missie is om samen de wereld een stukje mooier te houden. Als iedereen een stukje van zichzelf verbeterd door milieuvriendelijker te consumeren, maakt dat alles samen toch een groot verschil. Wij bieden duurzame, biologische, ecologische, gerecyclede, veganistische, zonder BPA en Melamine producten aan. Samen staan wij sterk!

greenpicnic

Green Picnic

“Be the change you wish to see in the world”: dit credo van Mahatma Gandi is de lijfspreuk van GreenPicnic. Door duurzame alternatieven voor plastic (wegwerp) producten aan te bieden hopen wij anderen te inspireren dit ook te gaan doen. Als iedereen namelijk een stukje van zichzelf verbeterd door milieuvriendelijker te consumeren, maken al die “kleine”beetjes samen een groot verschil. Duurzame Webshop en winkel voor hippe biologisch afbreekbare serviezen en mooie Eco en Fairtrade producten om ieder feestje duurzaam en natuurlijk nog leuker te maken!

Ikenstoer

Ik & Stoer

Ik&Stoer staat voor Unieke, originele cadeautje en verpakkingsmateriaal met een boodschap voor elk moment om uit te geven of om jezelf te verwennen. Wij houden van duurzame, pure (h)eerlijke producten, waar mensen een lach op hun gezicht van krijgen! Bij ons vindt je "Alle leuke merken... onder één dak!" Zoedt- MijnStijl- 100%Leuk- WinkeltjevanAnne- OpdeMaalzolder- Loofys- Niko-Niko- ThebigGifts- Byromi

DA - verkooppunt

DA

De komende periode doen we een test-case met enkele DA's door heel Nederland om te testen of consumenten op grotere schaal bereid zijn een overstap te maken op plasticvrije verzorgingsproducten. De drogisterijen die mee doen zijn: Drogisterij de Vlierboom, DA Papaver, DA Biemond, DA Veul, DA van der Schuit en DA/ DIO Mast.

supernaturals

Supernaturals

Wij geloven in pure, eerlijke producten die zich soms door de eeuwen heen heeft bewezen, of juist pas zijn ontdekt. De natuur heeft namelijk zoveel goeds te geven. Onze missie is onze bezoekers kennis te laten maken met producten die je niet in iedere winkel vindt en die met zorg zijn uitgekozen. Dit betekent korte ingrediëntenlijsten met zoveel mogelijk niet agressieve ingrediënten en ingrediënten van biologische afkomst.

Miisha

MIISHA

Wij geloven dat we moeten samenwerken om de wereld een stukje gezonder te maken. Veel mensen denken dat de stap naar een duurzame leefstijl ingewikkeld moet zijn maar dit hoeft helemaal niet. Met onze items willen wij de stap naar een duurzame en milieubewuste leefstijl gemakkelijker maken. MIISHA is opgericht door Misha (ja, daar komt de naam van de winkel vandaan!), een groot natuur- en dierenliefhebber uit Amsterdam.

eco-logisch

Eco-logisch

'Verboden voor geitenwollensokken' zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijke, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn.

wwf

WWF

Be one with nature

Bionier

De Bionier

De aarde is de bodem van ons bestaan. De natuur geeft ons zoveel moois, leuks en lekkers! Als mens moeten we hier zuinig op zijn. We moeten er zelfs goed voor zorgen. Zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft. We hebben een mooi assortiment met biologische levensmiddelen die op mooie plekjes met liefde worden gemaakt.

't groene leven

't Groen Leven

't Groen Leven biedt je alternatieven aan voor gezond, afvalarmer en milieubewuster leven. Het is niet eenvoudig om een volledige ommezwaai te maken naar een volledig zero-waste leven. Het is wennen, stapje per stapje... alle beetjes helpen om bewuster om te gaan met het milieu.
Begin bij jezelf !

mefrouw's ecoshop

Mefrouw's Eco-shop

Bij mefrouw's eco-shop vind je allerlei handige producten voor een zero/less waste lifestyle te vergemakkelijken. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Dan zijn onze aanbevolen producten een paar easy peasy, swaps om te beginnen aan je leven zonder (plastic) afval! Daarnaast organiseren we eco-party's, super leuk voor een vriendinnenavond, vrijgezellenparty of om gelijkgestemden te ontmoeten!

All sences

All Senses

All Senses maakt gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiële oliën. Zuiver, puur, eerlijk, dat zijn woorden die wij serieus nemen. We nemen daarmee mede verantwoordelijkheid voor een zuivere en schone aarde. Net zoals we zorgdragen voor je huid, je haar en de stemming waarin onze natuurlijke geuren je brengen. Jij bent een onderdeel van de wereld en de gezondheid van de wereld koesteren wij. Loofy’s producten passen zo goed in ons assortiment, omdat Loofy’s hét voorbeeld wil zijn op het gebied van duurzaamheid. Hun statement hierover: ‘omdat het anders kan en anders moet’ komt tot uiting in hun producten, en daar sluiten wij ons graag bij aan

Green Mansion

Green Mansion

De missie van GreenMansion: Er zijn zoveel producten die we maar eenmalig gebruiken, zonde! Met herbruikbare producten kan zo veel afval bespaart worden. GreenMansion verkoopt daarom duurzame, herbruikbare alternatieven voor (plastic) wegwerpproducten. - “It’s only one straw” Said 8 billion people. -

Zerow

Zerow

Wij zijn zerow - een webshop die mogelijkheden aanbiedt om te leven zonder afval. Draag bij aan een plasticvrije zero waste toekomst. Gebruik katoenen tassen, maak je eigen schoonmaakmiddelen, koop wasnoten, en drink uit hippe herbruikbare drinkflessen en koffiebekers. Onze ambitie is om Nederland bewust te maken van de “zero waste” mogelijkheden, en zo een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

logo groenlink

Groenlink

De producten die we verkopen voldoen aan de volgende eisen: *Duurzaam *Niet getest op dieren *Veilig voor het milieu *Zonder gevaar voor IBA-systemen als bijv. de septic tank *Veilig geproduceerd (veilig voor mens en milieu).
Kortom: respect voor mens en milieu.

Leven zonder afval

Leven zonder afval

Het kán! Een leven zonder plastic verpakkingen en producten. Leven zonder afval, dé webshop voor een zero waste lifestyle

puur geknipt

Puur geknipt

De natuurkapper in de meeste pure en duurzame vorm. Hier is onverdeelde aandacht voor de klant en de natuur vanzelfsprekend. Je wordt hier niet alleen geknipt. Het is een beleving met vele extra gemakken, heerlijkheden en pure producten.

De hempenaar

De Hemenaar

Wij zijn een klein ecologisch winkeltje te gent die de overstap naar ecologisch leven en het gebruik van natuurlijke producten willen aanmoedigen.

logo supergroen

Super Groen

Super Groen is een ecologisch verantwoorde en duurzame webshop. Bij ons vind je alles voor een groene en duurzame lifestyle. Minder verspilling met meer gemak. Vanuit die overtuiging zijn we de webshop gestart en hopen hierin relaties op te bouwen met onze gasten die ook hun steentje willen bijdragen aan de wereld van morgen en deze eigenhandig beter en duurzamer maken.

Eerlijk winkelen

Onze missie is om het kleine aandeel te laten groeien en het grote publiek te laten zien dat eerlijk winkelen hip en leuk is. Dat het niet per se duurder hoeft te zijn en dat duurzame producten het steeds beter verkrijgbaar zijn.

Bio Beautiful

Onze missie is voor iedereen gezonde huidverzorging en gezonde make-up. En dat is belangrijk voor elke huid, want door schadelijke synthetische stoffen in cosmetica en verzorgingsproducten te vermijden, voorkom je het ontstaan van huidproblemen zoals eczeem, rosacea, pigmentvlekken en allergieën. Natuurlijke cosmetica houdt je huid gezond, soepel en sterk.

kempense luierkontjes

Kempense Luierkontjes

Mijn missie is om bij te dragen aan een plastic vrije wereld. Het begon allemaal met mijn drive om wasbare luiers bij een grote groep onder de aandacht te brengen. Gaandeweg heb ik mijn assortiment uitgebreid met milieuvriendelijk speelgoed, eetgerei en nu ook zero waste producten. ‘Beter zoveel mogelijk mensen die een beetje plastic vrij proberen te zijn, dan een handjevol mensen die het perfect doen.’

bolly

Bol.com

Met een netwerk van meer dan 10 miljoen klanten en zo’n 1.800 medewerkers is bol.com in staat de maatschappij verder te helpen, wat ook in het DNA van bol.com zit. Elke dag worden er miljoenen klanten geholpen om de beste keuze te maken uit het brede assortiment. Bol.com wil een meetbare bijdrage leveren aan het overwinnen van sociale en duurzaamheidsuitdagingen.

Zuster

Zuster in het UMCG

ZUSTER is puur. ZUSTER is een winkel met verantwoorde producten. Noem ze duurzaam, biologisch, ecologisch, groen, gerecycled. Noem ze producten van deze tijd. ZUSTER is de winkel waar je blij van wordt, waar je altijd slaagt, waar je voor iedereen (en voor jezelf) een cadeau kunt vinden. ZUSTER is de blij-maker in het UMCG.

pandstore

Pand Store

Pand Store is een mini warenhuis voor interior, gifts en lifestyle. Hippe merken zoals VT-wonen, Be pure home, 100 % leuk, MIJN STIJL, WOOOD, HOT&TOT, PANDLABEL, MARUTI, PRESENT TIME, KARLSSON, ZUSSS, MARUTI, KEDS, ETC Kom snel langs in onze winkel of bestel online de leukste spullen www.pandstore.nl

Bio bio by anna

biobiobyAnna

Bij biobiobyanna vindt u een selectie van producten van over de hele wereld met de beste kwaliteit ingrediënten en voorzien van goede bio keumerken. Bij ons staat kwaliteit op nummer 1 dus deze bevatten geen schadelijke stoffen, zijn niet op dieren getest en rekening houden met het milieu.

lisamardi

Lisamardi

‘Ware schoonheid zit van binnen’ en ik hou er van dat te tonen: echte dingen opknappen of zelf iets moois maken. In plaats van oud speelgoed, meubels of accessoires weg te gooien, zorg ik ervoor dat ze nog generaties meegaan! En het milieu wordt er beter van.
"LISAMARDI, je wereld wordt er mooier van."

natuurlijk sandra

Natuurlijk Sandra

Natuurlijk Sandra voor een bewuste en gezonde leefstijl. Sandra Roos-Kuiper is natuurvoeding adviseur, voedingstherapeut, gewichtsconsulent, kindervoeding adviseur en suppletie adviseur. Daarnaast heeft ze een enorme passie voor duurzame, eerlijke en biologische producten. Die combinatie zie je terug in het aanbod. Naast haar webshop, geeft ze voedingsworkshops en adviezen in Groningen.

manuka

Manuka Huidverzorging

Vanuit onze liefde voor pure producten willen wij met deze huidverzorgingsproducten op basis van Actieve Manuka honing een gezonde huid voor iedereen mogelijk maken. Speciaal voor mensen die worstelen met de gevolgen van huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne etc. hopen wij bij te dragen aan een herstel van de huid en verlichting van de klachten.

logo regverdig

Regverdig

REGVERDIG is een sustainable fashion shop voor dames+heren. We willen bijdragen aan een groenere en eerlijkere kledingindustrie! Daarom verkopen we een combinatie van tweedehands, vintage & nieuwe duurzame fairtrade kleding.Hiernaast bieden we ook een selectie aan van nieuwe producten. Deze zijn allemaal gemaakt met respect voor mens en milieu.

kleine duimpjes

Kleine Duimpjes

Kleine Duimpjes is een webshop waarbij duurzaam, antroposofisch en natuurlijk ouderschap centraal staan. Kleine Duimpjes verkoopt producten die aansluiten op dit thema.

ikshopgifvrij

Ik Shop Gifvrij

Ik wil iedereen op weg helpen naar een gifvrij leven, door te laten zien dat veel van onze dagelijkse producten schadelijke en kankerverwekkende stoffen bevatten welke onze gezondheid en onze natuur aantasten, Het is mijn passie om bij te dragen aan een gifvrij leven voor een betere gezondheid en een schonere omgeving.

bamboe koning

Koning Bamboe

Het is een tijd dat plastic producten vervangen worden door alternatieven. Één van de alternatieven zijn bamboe producten. De producten zijn veelal natuurlijk en dus niet schadelijk voor moeder aarde. Dit in tegenstelling tot plastic producten. Deze producten zijn overal terug te vinden in de natuur. Jij als wereldburger kan een verschil maken en deze duurzame gedachte omarmen.

pandoe

Pandoe

De wereld om ons heen lijkt helemaal uitgeleefd te worden. Het lijkt wel alsof de mensen zijn vergeten dat we uiterst zuinig moeten zijn met het geen ons gegeven is. Het gaat me aan het hart als ik zie hoe we met onze Aarde omgaan. Het geeft me vreugde als ik milieuvriendelijke producten vind die op een juiste manier geproduceerd zijn met respect voor de mens, de aarde en het milieu.

&meer

& Meer

Onze kracht zit in het vinden van unieke en mooie borden voor aan je saaie muurtje of wand. Want als je toch iets bijzonders aan de muur wilt maar je wilt geen schilderij ophangen, dan is dit echt helemaal hip. Tegenwoordig vinden we naast onze muurontwerpen ook andere mooie producten en merken die duurzaam en milieubewust zijn onze identiteit versterken.

Loofy's in jouw winkel

Onze collectie ook laten shinen in jouw winkel? Loofy's is laagdrempelig en kan al vanaf 1 stuk worden besteld via Eco-Groothandel.

plastic soep is vies
Bij een besteding van 75 euro, ontvang je een GRATIS NoMorePlastic shopper t.w.v. 25 euro!
Chat met Dorien
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱